Mitkä ovat ketterän asiantuntijaorganisaation ainekset?

“Perfection is not attainable, but if we chase perfection we can catch excellence”
-Vince Lombardi

Mistä rakentuu menestyvä kyberturvallisuusyritys?

Se koostuu laaja-alaisesta osaamisesta eri teknologioista, vankasta kokemuksesta, intohimosta ratkaista asiakkaan ongelmia ja palavasta halusta tehdä maailmasta tietoturvallisempi paikka. Lisäksi se rakentuu neroudesta sekä rohkeudesta tehdä asioita uudella tavalla.

Näistä ainesosista muodostuu suomalainen Fiarone Oy. Tarkat mittasuhteet näiden ainesosien ripottelusta pidettäköön liikesalaisuutena. Asiakaskokemusta voidaan myös pitää yrityksemme menestyksen salaisuutena.

Täysin operatiivisen henkilöstönsä omistama

Fiarone Oy on suomalainen kyberturvallisuusyritys. Koko henkilöstömme koostuu pitkän linjan sertifioiduista ammattilaisista, joilla on takanaan vuosien kokemus aina PK- yrityksistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Yritys on täysin operatiivisen henkilöstönsä omistuksessa. Huolehdimme asiakkaidemme kyberturvallisuudesta turvallisen tietohallinnon, tietosuojan sekä IT- ympäristöjen valvonnan ratkaisualueilla. Palvelutuotteemme ovat täysin oman tuotekehityksemme tulosta, joten emme ole riippuvaisia ulkopuolisista palveluntarjoajista ja tästä syystä hinnoittelumme onkin aina kustannustehokasta. Toimimme yrityksen johdon apuna aina tietosuojan lähtölaukauksesta eteenpäin.

Yrityksemme intohimona on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ottamalla tietosuoja ja tietoturva osaksi päivittäistä liiketoimintaansa. Tulevaisuuden menestyjät mitataan tietoturvallisella toiminnalla sekä vastuullisella tietojenkäsittelyllä. Tule mukaan tietosuojatalkoisiin, jossa tietosuojavastuu on jokaisen vastuullisen yrityksen tapa ilmoittaa asiakkailleen sekä ympäristölleen tietoturvallisesta liiketoiminnastaan. Läpinäkyvä henkilötietojen käsittely ja rehellinen tietosuoja tuo yrityksellesi kilpailuetua!


Tietosuojatalkoot!

Osallistu Sinäkin Tietosuojatalkoisiin meidän kanssamme ja tehdään tietosuojasta yrityksellenne merkittävä kilpailuetu! #tietosuojatalkoot #tietosuojavastuu